Reviews from New Peking City Amstelveen

Recent reviews

5.0
Danny
Yesterday

Zoals altijd heerlijk

Claudia
5 October 2022
Richard P.
29 September 2022

Gebruikelijk is de kwaliteit goed. Daar schreef ik al eens eerder over. Alleen de loempia's worden door vervoer wat slap, terwijl daar best wat aan is te doen. Maar dit keer waren de loempia's heel slecht; rondom gewoon verbrand en zwart en bovendien zeer vet (olie) van binnen. Jammer.

Erik de Vries
27 September 2022

Het eten was zoals ik inmiddels al jaren gewend ben, lekker en goede porties.

Koppe
27 September 2022

Ik vind het wel raar dat ik € 3,25 extra moet betalen voor transactie en transportkosten, wanneer ik voor ruim € 135,00 aan eten heb besteld!

Lucas Graver
26 September 2022

Heerlijk eten, genieten van de kwaliteit van de keuken van New Peking City. Hele fijne, grote, porties en een hele leuke bediening.

Paul
26 September 2022

Super lekker eten, goed gevulde gerechten en hele vriendelijke mensen. Echt top!!

Rowena Latorre
26 September 2022

Ze weten hoe ze een klant blij kan maken met een bestelling, babi pangang ala Peking is een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

rob van der Monde
20 September 2022
Kievits
19 September 2022

Hele goede Chinees!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Weer zoals altijd heerlijk.en perfect op tijd
18 September 2022
Roland
17 September 2022
Eli Eikelboom
13 September 2022

Heerlijk gegeten en porties waren zo groot dat we morgen nog weer kunnen genieten

Wielstra
13 September 2022
R Brandjes
13 September 2022

Heerlijk gegeten...

Jos
11 September 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd

R Brandje
7 September 2022

Top gegeten...

Rudi Affourtit
6 September 2022

Uitstekend smaakvol. Is ons goed bevallen. Alleen de porties bami en rijst mogen wel iets groter.

Karel (sigaar) & Elske (sigaret)
6 September 2022

Al sinds 30 jaar kennen we de familie persoonlijk. Lieve hardwerkende mensen. Er is volgens ons dan ook geen betere eetgelegenheid waar zoveel liefde en afwerking in de maaltijden is gestopt. Vanwege corona en ook om onze smaak papillen te triggeren, proberen we de hele kaart uit. Elke keer een feestje.

Jacoba Steenbeek
5 September 2022

Eerste keer dat we bestelden. Vriendelijk personeel, correcte verwerking en op tijd kunnen afhalen. Goede porties, niet vet. Voor herhaling vatbaar!!

Erik de Vries
31 August 2022

De bestelde maaltijd + de 2 loempia's waren weer erg lekker. New peking City blijft mijn favoriet!!

Suze Meijer-Crost
27 August 2022

Als altijd snel geleverd en van prima kwaliteit. Smaakt heel zuiver.

Johan
25 August 2022
Felderhoff, Eric
24 August 2022

Heerlijk eten en alles gaat zo als afgesproken. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer men onderweg is is. Perfect.

rob van der Monde
20 August 2022

top zo als altijd!!!!

Odette Hillenbrink
17 August 2022

Was erg lekker alleen jammer dat de vegetarische en kip loempia op waren.

Wil Croese
17 August 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!!!

Annelies
13 August 2022

Keurig op tijd, heerlijk gegeten.

Riet
10 August 2022

Lekker gegeten, werd snel bezorgd!

Rob
6 August 2022
R Brandjes
31 July 2022

Top gegeten....

Marjolein
30 July 2022

De wachttijd was prima, bezorging ook, en het eten was heerlijk. Graag had ik er iets van soja en/of saté saus bijgewild. Alleen sambal en wat kroepoek vond ik wat karig.

Martine Oortwijn
27 July 2022

Altijd heerlijk eten & een zeer vriendelijke bezorger

Jairo
27 July 2022

Altijd lekker vers eten wat heel snel klaar is en bezorgd

Pedro
25 July 2022

Eten was lekker en prima op temperatuur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jerri
24 July 2022

For nam was taai, wordt als krokant aangeprezen, verder uitstekend eten hoewel de porties wat magertjes uitvallen

Wil Croese
22 July 2022

Het was, gewoon, weer heerlijk.👍

Robert Hendriks
21 July 2022
Jerry van kempen
20 July 2022
Nathalie
19 July 2022

Heerlijk eten en ontzettend snel bezorgd!

Lucas Graver
18 July 2022

Een hele smakelijke maaltijd, behoorlijk grote porties. We hadden on line besteld voor een bepaald tijdstip en toen was het eten ook klaar. De bediening was heel aardig, alle lof

Marc Dreesde
17 July 2022

Weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Odette
12 July 2022

Ga zo door. Ben een tevreden klant.

Robert Roos
10 July 2022

Was heerlijk eten en op tijd de bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik de Vries
10 July 2022

Het was weer heerlijk !!

Marit
4 July 2022

Heerlijk gegeten! Allemaal heel vers en heerlijk veel groenten in de gerechten.

Michiel en Marieke Broest van de flevolaan hebben heel lekker gegeten !!
4 July 2022

Tot ziens in zaak !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marianne Ackermans
30 June 2022

Meteen een mailtje met de bestelling en daarna nog een mailtje dan de verzorger onderweg is. De bezorger was zeer vriendelijke en kwam op de aangegeven tijd aan. De maaltijd (combinatietang voor. 2 personen) was super!!

Mandy
30 June 2022

Heerlijk eten en super snel bezorgd.

Peter
26 June 2022

Was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed Kool
25 June 2022

lekker zo als altijd

Rita
25 June 2022

Het eten was verrukkelijk as usual. Alleen een extra aandachtspuntje, de vegetarische loempia die ik erbij heb genomen had de potentie om ook in mijn top 3 te belanden. Echter heb ik gemerkt dat hier, in tegengestelling tot de rest wat uitstekend was, niet de verdiende aandacht heeft gekregen. Het was bij aangebrand geleverd, in een bakje waar een laagje olie in zat, en niet een paar druppels. Het resultaat daardoor is dat ik ipv een krokante loempia een loempia kreeg die, naast dat het bijna was aangebrand, ook erg slap was ipv krokant. Mss is een airfryer een optie om dit soort ongelukjes te voorkomen. Desalniettemin ben ik nog steeds erg gelukkig met jullie eten en zie jullie ook nog sreeds als 1 vd beste chinese restaurants in de omgeving dus laat hier geen misverstanden over zijn, maar ik denk niet dat ik de vegetarische loempia opnieuw zal bestellen. Gr

Anton Maas
24 June 2022

Kipsate besteld maar babi pangang gekregen.

A Barlag
21 June 2022

Heerlijk eten en bezorgd binnen 15 min door een vriendelijke man! Volgende keer zeker weer hier bestellen!

G Brown
19 June 2022

Heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik de Vries
18 June 2022

Het eten was weer erg lekker..en daarom kom altijd terug bij New Peking City

Rtm Webbers
18 June 2022

Jullie zijn het beste Chineze Restaurant van Amstelveen. We vonden de kleine loempia's minder....

Peter
18 June 2022
Bea van Straten
18 June 2022

Op de site staat alles overzichtelijk wat het kiezen en bestellen makkelijk maakt. Je krijgt nog berichten over de status van de bestelling en de bezorging zelf was vlot en prettig. Dus top.

Herman Raterman
17 June 2022

De nasi was niet zoals ik het gewend was.

Kevin
16 June 2022
Melissa Ahn
16 June 2022

Beste chinees in Amstelveen. Het eten is altijd lekker !!

Johannes
16 June 2022
Eikelboom
12 June 2022

Voor het eerst gegeten en moet zeggen voor herhaling vatbaar.

Cees
9 June 2022

We hebben via internet besteld. Op de afgesproken tijd stond het klaar voor afhalen. Vriendelijke bediening. Goede kwaliteit maaltijd.

Flottmann
9 June 2022

Snel en lekker!

csj konings
7 June 2022

Heb weer heerlijk gegeten, uitstekende kwaliteit

Nelly
7 June 2022

Prima eten Keurig op tijd gebracht

Ronp
6 June 2022

Eten precies op tijd bezorgd, Erg lekker! (Foe Yong Hai, Ajam Pangang, Tjap Tjoy)

Lucas Graver
6 June 2022

Heerlijk eten en, belangrijk voor Nederlanders, goed geprijsd. Absolute klasse service. Via internet besteld voor een bepaald tijdstip en dat was perfect geregeld. Hulde aan dit restaurant.

Anna Hamelunk
3 June 2022

Foe yong hai krab was weer heerlijk. Ook weer goed gevuld. Is geen goedkoop gerecht, maar wel echte krab. De tjap tjoy was geqeldig! Vers, goed van smaak knapoerig groenten en malse kip. Top. Babi pagang suoer mals. Geen droge stukken. Compliment aan de kok van deze donderdag.

Michael
2 June 2022
Annemiek de jong
1 June 2022

Fantastisch eten , heerlijk warm en nog voor de verwachte tijd afgeleverd

Gina
30 May 2022
Babke Weenk
30 May 2022

Ik heb per ongeluk dubbel betaald, en via deze weg zou ik het geld teruggestort krijgen :) Het betreft 22,40. (Het eten was heel lekker ook!!!)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roland
27 May 2022

Weer zeer goed

Peter
26 May 2022
Eric
25 May 2022

Alles prima naar wens.

G
24 May 2022
geertruida v Weren-Bourgonje
23 May 2022
geertruida v Weren-Bourgonje
17 May 2022

Kan niet beter !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Florence
16 May 2022
r webbers
11 May 2022

Eten was er snel en erg lekker. De kleine loempia's kunnen beter.

Marc
10 May 2022

Rijsttafel 2 personen authentiek chinees fantastisch gegeten

geertruida v Weren-Bourgonje
9 May 2022

Hele bestelling koud, geen sambal en kroepoek. Ben ik niet gewend ! altijd zeer tevreden !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meijer
9 May 2022

De keer ervoor bestelt en toen zat er echt geen smaak aan. Maar gisteren bestelt en ook echt een hele grote bestelling maar was echt heel lekker, was echt top. Bezorging ook heel goed mooi op tijd netjes verpakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Claudia
7 May 2022
Michelle
5 May 2022
Erik de Vries
5 May 2022

Het is altijd weer prima. Of ik er zelf eet of bestel. New Peking City is Top!

Anny Smit
28 April 2022

Het eten was erg lekker! Ik had twee gerechten besteld, het ene gerecht moest ik bijwarmen, het andere gerecht was perfect op temperatuur

diny volkers
27 April 2022

Snel geleverd en we hebben heerlijk gegeten super lekker was het

Amkanna
27 April 2022

Zelfs een paar minuten te vroeg . Voor herhaling vatbaar 😃

Kimberley
27 April 2022

Had een combi menu besteld lekker twee verschillende . Kreeg ik twee dezelfde maaltijden heel erg jammer

Wil Croese
25 April 2022

Alles was naar wens, en ondanks dat het zondag was, ruim op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ernst
24 April 2022

Alles was weer uitstekend van smaak en goed verpakt op de juiste tijd bezorgd.

Rita Maria
22 April 2022

Dit was mijn eerste keer dat ik bij New Peking City heb besteld en was blij verrast na een aantal teleurstellingen. Ik ben zeer tevreden over zowel het eten als de (snelle) bezorging. Mijn dank hiervoor. Ga zo voort.

Gina
21 April 2022
Martine Oortwijn
20 April 2022

Altijd heerlijk!

Dion
20 April 2022
Sebastiaan
18 April 2022
D.C. Koomans
17 April 2022

Prima, zoals gewoonlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
16 April 2022
Katja
14 April 2022

Top!

F.J.
11 April 2022

Lekker gegeten. Zeer snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Odette Hillenbrink
10 April 2022

Super bestelling, had tijd aangegeven en keurig op tijd en goed warm. Ja echt een aanrader.

Pierik
9 April 2022
Esther
7 April 2022

Heerlijk was echt smakelijk.

Bart
31 March 2022

Nu weer vriendelijke bezorging. Soms bellen ze je of je bestelling beneden wilt ophalen. Omdat ze niet uit de auto willen stappen.

Himari
27 March 2022

Eerste keer besteld, helaas behoorlijk wat minpuntjes, de Foe Yong Hai was bremzout, leek alsof er een potje zout in gevallen was tijdens de bereiding, erg schrikken als hartpatiënt zijnde (na 2 hapjes in de prullenbak beland). De Babi Pangang was wel mager zoals gevraagd en de Koe Loe Kai was op zich prima maar het bakje was maar voor de helft gevuld met 7 "balletjes" nou dat is echt geen normale portie als je het mij vraagt. Kortom teleurstellend en dus helaas op zoek naar een andere Chinees.

Johannes
25 March 2022
toros
23 March 2022

Ik bestel een of twee keer per maand. De kwaliteit van het eten is goed. Het is een goede service dat de levering op tijd gebeurt. Het zou leuk zijn als er veel authentieke Sichuan-gerechten op de menukaart zouden staan.

Ton Bussink
17 March 2022
Els Verbrugge
15 March 2022

Eerste bestelling bij New Peking City maar zeker niet de laatste! Heerlijke gerechten, lekker verse en knapperige groente, mals vlees en smakelijke sauzen.

Monique
15 March 2022

Het was allemaal weer overheerlijk en snel bezorgd!

Eric
14 March 2022

Lekker als vanouds 😋!

Zvia
13 March 2022

Sorry te zeggen,maar het was heel slecht: eten was niet lekker :te zout, te vettig en tjaptjoi te waterig. Mij nog nooit eerder gebeurd , ik heb de hele bestelling in de vuilnisbak weggegooid. Was mijn eerste en laatste keer bij jullie. Zoveel geld voor niks.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
11 March 2022

Super, zoals vanouds! Heerlijke Tjaptoy met kip. Lekker knapperige groenten en met mihoen en een stokje kipsaté een heerlijke maaltijd.

Harold
9 March 2022

Je besteld en ruim een half uur heb ik het eten binnen. Je krijgt echt waar voor het geld. Je krijgt veel eten.

Odette Hillenbrink
8 March 2022

Zoals altijd weer geweldig. Had tijd aangegeven en andere dingen opgeschreven en alles was perfect verzorgd.

satja
8 March 2022

Uitstekend voorbereid, optijd gebracht.

Katja
7 March 2022
Gerda Hein
6 March 2022

Keurig op tijd bezorgd en het eten is lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mathilda van Oostende
27 February 2022

In twee woorden; VERS en GEWELDIG!!

Monique
23 February 2022

Overheerlijk, zoals altijd en ruime porties. Alleen met de saus worden ze steeds zuiniger, die bestel ik altijd extra bij.

Claire
20 February 2022

Lovely food, delivered promptly.

Richard
15 February 2022

Snel lekker

Myra Quint
15 February 2022

Lekker eten, vriendelijke bezorgers, snelle service!

Hans
15 February 2022

Heerlijke maaltijd, goede kwaliteit zeer snelle bezorging.

Micha Polak
14 February 2022

Eten kwam op tijd en redelijk warm. Voorgerechten waren goed, Casava was niet vers en niet te eten. Babi Pangang en kip met groenten waren ok maar de Kip met cashewnoten was niet lekker. Rijst en nasi waren goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hein Dierkes
13 February 2022

Goed en mooi op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter-Jan
11 February 2022

Het eten was zo als normaal heel erg lekker. Geen klachten hier over. Een minpuntje was dat de bezorger erg wild met zijn tas omging tijdens fiets of brommer rit ,want de soep was uit een bakje gelopen en de tas en tafel was zeik nat, zonde.....

Brett Plasmeijer
9 February 2022

Erg lekker eten, top kwaliteit! :)

Rowena
8 February 2022
evelien verduijn
8 February 2022

Ik zou graag persoonlijk iets zeggen

G
6 February 2022

Babi pangang was niet zoals hij eerst smaakte, erg droog en taai. Hoop volgende keer weer beter!

Wal
4 February 2022

Heel snel geleverd alles heerlijk op temperatuur en smaak. Voor herhaling vatbaar. Dank voor de goede service.

Joep
2 February 2022

Lekker gegeten. Het werd ook snel bezorgt

Ab
1 February 2022

Netjes optijd bezorgd en eten was zeer goed

J.Maas
31 January 2022
Bea van Straten
29 January 2022

Ik ben heel tevreden over de bestelling. Op de website kun je goed vinden wat je zoekt en het kiezen en doorgeven van mijn menu was duidelijk en overzichtelijk. De bezorging was prima. Pas veel later zag ik dat ik mails had ontvangen met de stand van mijn bestelling. Dat is een extra service. Kortom top, goede keuze en lekker gegeten. Meestal kom ik het halen maar zo bestellen is ook heel prettig.

Elke
29 January 2022
Axel
27 January 2022

Eten was prima, bezorging was ruim binnen de te verwachten tijd!

Albert Van den Berg
26 January 2022

Weer top

SV
24 January 2022
Carla
23 January 2022

Bezorging was exact op tijd. Alles zag er even heerlijk uit en smaakte verrukkelijk.

Flottmann
23 January 2022

Eten was zeer lekker en goed, De bezorging ging niet lekker,18;45 zou er bezorgd worden maar werd 19;10u

FV
23 January 2022

Prima

Terpstra
22 January 2022
Niehou
22 January 2022
Richard
22 January 2022

Prima kwaliteit, erg lekker en tevens met snelle en top bezorging…AAA+

Albert Van den Berg
21 January 2022

Prima levering , keurig op tijd . 👍🏻👍🏻👍🏻

Dani
18 January 2022
D.C. Koomans
17 January 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten. De bezorging was, net als altijd, snel en vriendelijk.

Frans Martin Fischer
16 January 2022

Was weer heerlijk! Kom graag bij New Peking City. Rij er graag voor om hoewel er in mijn omgeving 3 Chinees - Indisch restaurants zijn.

Iris
16 January 2022

Echt super lekker! Vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik de Vries
11 January 2022

Het eten was wederom lekker en we hebben er zeer van genoten

Loulou Laan
9 January 2022

Voor de 2de keer via internet besteld en betaald . Bestelling op tijd klaar en het combinatie menu was heerlijk.Top

jeannette
9 January 2022

De babi pangang is met heerlijke saus en lekker zoetzure kool heerlijk, de bijbehorende bami heeft ook een heerlijke smaak

Joost Spierenburg
9 January 2022

Was weer Top

Satjadibrata
7 January 2022

Verse maaltijd, smaakvol, optijd gebracht, kwam warm aan.

Arti Govers
6 January 2022
Jos
2 January 2021

Was erg lekker

Terpstra
2 January 2021

Tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
2 January 2021

Niks

Anna
30 December 2021

Ons favoriete bezorg Chinees restaurant in Amstelveen. De fou yonh hai krab is geweldig. Nergens met echte krab, hier wel. Zeker als de omelet lekker flffy gebakken wordt. Is lastig, beseffen we. Daarnaast altijd tjap tjoy. Die is kraakvers, knapoerig en heerlijk. Deze keer ook kip in zwarte bonensaus. Voor onze smaak iets te zout. Komt waarschijnlijk doir de gefermenteerde zwarte bonen. Maar een dikke voldoende voor dieze heerlijke maaltijden.

Loulou Laan
30 December 2021

Per internet besteld en stond klaar bij afhalen . Service perfect en het eten was heerlijk. Top

Niels Juursema
29 December 2021

Prima service en uitstekend eten!!

M.Flottmann
26 December 2021

Netjes, snel en super lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek
24 December 2021
Tonny
24 December 2021

Keurig op tijd en prima kwaliteit.

Gina
20 December 2021
Roland
20 December 2021

Weer erg goed als altyd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boy
19 December 2021
Jeroen
15 December 2021

Het was wederom top! Kwaliteit zoals in het restaurant en ook thuis goed warm op tafel. Wat fijn dat we zo thuis ook kunnen genieten van dit lekkere eten Bezorging stipt op afgesproken tijd. Wederom alle lof!

Gio
14 December 2021
Veldmuizen
12 December 2021

Makkelijk bestellen op de website, we werden goed op de hoogte gehouden over de tijd van levering. Was binnen een half uur geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ernst
11 December 2021

Zoals gewoonlijk smaakte het uitstekend! Was zelf nog vóór de gewenste tijd bezorgd.

H
11 December 2021
rob.wielstra
11 December 2021

De bestelde maaltijd was niet op de goede temperatuur , misschien de volgende keer aluminiumfolie gebruiken om de temperatuur goed te houden.

Astrid
10 December 2021

Vers, warm en smaakvol! Lekker gegeten en we bestellen zeker nog eens.

Laura
9 December 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd top

Gina
8 December 2021

Helemaal tevreden.

Gio
7 December 2021
Herman
6 December 2021

Zoals altijd was het eten weer prima verzorgd. Bestelling werd keurig op tijd afgeleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Axel dreeede
4 December 2021

Vroeger vaak besteld, bestelling was altijd incompleet! Gisteren weer eens geprobeerd, bestelling was wederom incompleet! Kwaliteit eten is prima, maar het is heel erg vervelend al wij in “etappes” moeten eten, omdat de bestelling niet compleet is. Het geeft ook ergenis!

Ab
2 December 2021

Aflevering was ook optijd . Alleen de loempia's dreven in het vet die waren daardoor echt niet lekker . Maar de Chinese bami was daarin tegen wel goed .

Rowena De Leeuw-Latorre
30 November 2021
Richard
28 November 2021

Bezorging duurde veel langer dan gebruikelijk. De loempia met ham was zacht, slap en zeer vet, met donkere niet fris ogende taugé. Smaak was ook minder dan anders. Zó zijn we het niet gewend van New Peking City.

Gina
27 November 2021

Goed en lekker eten. Bezorging was ook snel, ondanks het op een zaterdag was.

Robert Hendriks
26 November 2021
Rene Wardenaar
24 November 2021

Lekkere loempia, prima kip tussen en kip kerrie. We hebben heerlijk gegeten.

Ludo Tilburgs
24 November 2021

Alles keurig op tijd klaar!

Gina
23 November 2021

Eten was lekker, maar de keuze van de vorige bestelling was lekkerder. Wel tevreden. Super snelle bezorging!

Petra
22 November 2021

Zeer tevreden over de snelle bezorging en het eten is zoals altijd heerlijk en ook vers

Bert L
22 November 2021

Als altijd super lekker eten 😃👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvon
21 November 2021

Was te weinig saus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.Flottmann
21 November 2021

Makkelijk,snel en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gio
16 November 2021
J.P Hendal
16 November 2021

Top eten! Jullie hebben een nieuwe vaste klant erbij!! Super goed!!

Erwin
16 November 2021

De porties nasi en bami zijn letterlijk gehalveerd. Ook de hoeveelheid beef was minimaal en de groente doe erbij zat was in verhouding te veel. Alles smaakte vlak in vergelijking met een aantal bestellingen geleden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roland
13 November 2021

Weer lekker als altyd

Debora
11 November 2021

Zoals altijd weer erg lekker..

Claudia
10 November 2021

Was weer heerlijk

Sakis
9 November 2021
Ria
8 November 2021

Het was, zoals gebruikelijk, weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Madhat
6 November 2021
Yolanda
5 November 2021

We hebben een heerlijke rijsttafel en Inktvis met paprika in tausi saus gegeten, echte aanrader

Debora
4 November 2021

Heerlijk!

Marcel
25 October 2021

Had iets anders besteld dan normaal, vond het niet geweldig. Bezorger was de kroepoek vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin Flottmann
24 October 2021

Op tijd bezorgd, en niet onbelangrijk: erg lekker eten. Prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

terpstra
24 October 2021

Heel tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
22 October 2021

Keurig netjes en vriendelijk bezorgd. En ontzettend lekker

P. van der Linden
20 October 2021

Eten was weer perfect en snel bezorgd.

Richard P.
19 October 2021

Bestel vaker Het eten is altijd zeer goed Bezorging super snel

Johannes
18 October 2021

We hadden Koe Lo Kai als ingedient van het combi menu besteld. Mar we kregen in plaats daarvan een ander ingredient. Wat voor mijn vrouw en ik erg pittig was, maar mijn dochter vond het wel lekker. Graag volgende keer opletten dat geleverd wordt wat besteld is. Met vriendelijke groet.

Ciella
17 October 2021

Erg snel bezorgd zoals altijd. Ondanks de bouw werkzaamheden omtrent de flat is de bezorger toch naar boven gekomen. Mijn complimenten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
17 October 2021

Altijd super tevreden tot deze bestelling! Fout gemaakt, kreeg wonton soep maar bami werd vergeten. Dus gebeld. Bami werd daarna snel gebracht maar ik was al begonnen aan de soep. Bleek verwisseling tasjes. Dus ik zeg geef mij de bami en neem de soep mee terug want ik ben al aan het eten van de eerder gebrachte soep (met wontons). Tot mijn verbazing moest ik de soep waaraan ik al begonnen was inleveren. Ik moest letterlijk de soep met half aangegeten wontons weer inpakken en die ging mee terug met de bezorger! Heel raar! ik zei zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Nee zei de bezorger dat is om te zien waar het fout is gegaan. Ik denk dat ze de wontons gaan bestuderen…..

Koopen
14 October 2021

Jammer zaten veel vetten stukken vlees in Niet gewent. Maar zou een keer kunnen gebeuren maar wel erg jammer.

Wilma Bosma
12 October 2021

Snel geleverd. Prima service, want er is rekening gehouden met onze speciale etenswensen. We kennen het restaurant ook van diverse bezoeken en zijn elke keer weer erg tevreden over de klantvriendelijkheid.

Marja
9 October 2021

Wonen pas 9 weken in Amstelveen. Op goed geluk gekozen voor NewPeking. Heerlijk, goede kwaliteit en keurige bezorging!

Willem Bethlehem
9 October 2021

Het eten was grandioos en de bezorging ook

Laura
9 October 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd, vriendelijke man , top

Ab
6 October 2021

Eten was als van ouds perfect

Barbara Burgers
4 October 2021

Loempia’s zoals altijd zalig!! Combinatie gerecht voor 2 was verrassend, heerlijke combinatie van smaken. Aanrader!! Dank weer!

Mariska
4 October 2021

Zeer goed. porties iets kleiner dan andere chinees maar smaak is uitstekend! Dat maakt de iets kleinere porties goed. Was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
4 October 2021

Lekker eten en al voor de bezorgtijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Menno ten Brink
4 October 2021

Ik had gevraagd om te laten bezorgen om 19.00 de bezorger kwam al om 18.15, resultaat een afgekoelde maaltijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roland
2 October 2021

Weer erg goed

Frits
2 October 2021
Hans
1 October 2021

Zoals altijd, op tijd en van prima kwaliteit!

Supheert
29 September 2021

Zowel het eten als de bezorging was erg goed! Super fijn dat je via de website online kan bestellen!

Jeroen Steinmetz
27 September 2021

Zoals altijd geweldig eten, smaakt net zo als in het restaurant!

Brinkman
27 September 2021
Geertje
26 September 2021

Het laatste jaar een aantal keer een bestelling laten bezorgen. Elke keer heerlijk.

Dune
26 September 2021

Lekkere pure smaken, verse producten en snelle service

Wilma
21 September 2021

Alles prima.

D. kapici
19 September 2021

Super lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
19 September 2021
Nance
19 September 2021

Supervlot gebracht en heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
19 September 2021

Een goed Chinees restaurant, ik kom hier al meer dan 30jaar. De prijs kwaliteit verhouding is goed. De bezorging is altijd snel en vriendelijke. Ik zal nog vele jaren hier mijn eten bestellen en eten in het restaurant. Ps voor de wisky liefhebbers ook een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Derek
16 September 2021

Lekker en ok. Vlot bezorgd

Gast
14 September 2021

Smakelijk en snel

Laura
13 September 2021

Heerlijk gegeten, top Zeer vriendelijk bezorger

Elsa
13 September 2021

Heerlijk eten, vriendelijke bezorging, alleen jammer dat het eten een half uur eerder dan besteld werd bezorgd (ik had 18.00 uur opgegeven en het eten werd 17.30 uur al bezorgd).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Weisz
12 September 2021

Het was heerlijk, keurig op de afgesproken tijd. Kinderen en kleinkinderen ebben gesmuld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roland
5 September 2021

Erg goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

peter
1 September 2021

eten was lekker en mooi op tijd

Pierik
28 August 2021

Weer goed als altyd

Broest
27 August 2021

Fantastisch zoals van ouds

Frits Roos
26 August 2021

Uitstekende kwaliteit van het eten en de bezorging was perfect. Voor een zeer goede Chinese maaltijd is dit restaurant al jarenlang een aanrader.

Claudia
24 August 2021

Was weer heerlijk

JJ
23 August 2021
C.Brinkman
23 August 2021

Bezorging kwam een kwartier later ,en daar zijn we keurig over opgebeld helemaal top👍

Frans Martin
23 August 2021

Heerlijke maaltijden die keurig op tijd klaar stonden. Kregen er zelfs sambal en kroepoek bij. Voor herhaling vatbaar 🙃🙂

vd ent
19 August 2021

soep was heerlijk loempia heerlijk enkelt de rijst had geen smaak aan het vlees zat ook niet veel smaak aan jammer zijn we niet gewend

Herman Raterman
19 August 2021

In de ajam pangang zit er af en toe harde stukjes/botjes. Ik heb dit al eerder meegemaakt maar nooit verteld. Vond dat ik het nu maar moest doen

Michelle
16 August 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

FWV
16 August 2021

Het eten was goed op temperatuur, ruim portie en heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sheritza Brown
14 August 2021

Heerlijk, lekker vers. Snelle bezorging van hun zelf ! Handig, de bladwijzer als app. Goede actie!

W.Weisz
14 August 2021

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Petja
13 August 2021

Goed eten en snel geleverd.

J. Mutsaers
12 August 2021
Overboom
8 August 2021

Snel en het was weer heerlijk

Beugeling
7 August 2021

Goede kwaliteit

Gina
3 August 2021

Lekker warm eten en zeer snelle bezorging! De porties rijst en nasi bij de gerechten mogen wel wat groter.

Roland
3 August 2021

Was erg lekker

John
31 July 2021

Zoals gewoonlijk, heerlijk eten, goed heet qua temperatuur, en keurig op tijd bezorgd, toppie!

Kevin
31 July 2021

Bezorging was op tijd en zoals altijd was het eten weer heerlijk!!!

R Brandjes
30 July 2021

Heerlijk gegeten....

joop
28 July 2021

Snel en lekker

Debora
27 July 2021
Barbara Burgers
22 July 2021

Zoals altijd weer superlekker!!! Snel bezorgd, goed op temperatuur en de lekkerste loempia ever!!! Dank je wel, tot snel weer!